*Neem contact op met Prolivered voor de exacte overeenkomstduur

Zakelijk pakket verzenden

Zakelijk pakket verzenden

Prolivered is ontstaan omdat we zagen dat in een markt met veel grote verzenders, bedrijven behoefte hebben aan een partner die niet alleen snel is, maar ook zekerheid en service biedt. Jouw zakelijke pakketten en documenten zijn waardevol en hebben prioriteit. Daarom zijn ze bij ons in goede handen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we altijd alles onder controle hebben en op tijd en netjes leveren, durven we een niet goed = geld terug garantie te bieden.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

We verzamelen pakketten op verschillende locaties. Als je jouw verzending aanmeldt, komen we deze dezelfde dag nog ophalen. Het aanmelden is binnen 30 seconden gebeurd. Plak het label op het pakket en zet het klaar voor onze koerier.

Binnen Nederland en een groot deel van Europa gaat vervoer over de weg en naar bestemmingen verder weg door de lucht. Levering vindt in Nederland en het grootste gedeelte van Europa de volgende werkdag plaats. In de rest van de wereld binnen 48 uur of snel daarna. *Meer afgelegen bestemmingen kunnen net iets langer duren.

*Neem contact op met Prolivered voor de exacte overeenkomstduur

Soorten zakelijke pakketten

Soorten zakelijke pakketten

Pakket of document, één of heel veel, het maakt voor ons geen verschil, alles heeft prioriteit. Prolivered verzendt alle soorten documenten en pakketten tot een maximaal gewicht per pakket van 25 kilo. Daarnaast moet de afmeting van het pakket vallen binnen de maximale afmetingen van 120 x 70 x 70 centimeter. Het aantal pakketten per zending is onbeperkt.

Kosten zakelijk pakket versturen

Kosten zakelijk pakket versturen

Neem voor een op maat gemaakt prijsvoorstel contact met ons op. In de kosten spelen een paar aspecten een rol. Zo zijn sommige pakketten niet zwaar, maar nemen ze wel veel ruimte in. We vergelijken daarom het volumegewicht met het werkelijke gewicht. Het volumegewicht berekenen we door lengte (cm) x breedte (cm) x hoogte (cm) / 5000. Het hoogste gewicht wordt dan gebruikt om het tarief te bepalen.

Ook is er sprake van een brandstoftoeslag; een dieseltoeslag voor vervoer over de weg en een kerosinetoeslag voor vervoer per vliegtuig. Bekijk de actuele brandstoftoeslagen voor het binnenland en voor het buitenland. Houd er tot slot ook rekening mee dat er goederen zijn die niet of alleen onder voorwaarden verstuurd mogen worden. Deze lijst vind je hier.

Contact met Prolivered

Contact met Prolivered

Heb je vragen of een bijzondere verzending, dan kun je ons gewoon bellen of mailen en ontvang je razendsnel antwoord. En als er in uitzonderlijke gevallen iets met jouw zending aan de hand is, bellen we jou.

Wil je jouw pakketten via ons verzenden? Bel ons dan bespreken we je wensen en doen we een prijsvoorstel.